Kaikki tuotteet -10 % ja ilmainen postitus yli 50 € tilauksiin! Lahjakorteissa alennus tulee tuotteita tilatessa.

TakeT teekaupan tarina

Teekauppa Sveitsistä Suomeen

TakeT Oy:n yrittäjät Diego Liemann ja Anu Tummavuori Liemann muuttivat Sveitsistä Suomeen kesällä 2014. Sveitsissä vietettyjen vuosien aikana paljon työmatkoja tehneelle pariskunnalle tuli tavaksi hakea take away teekupiliset Baselin rautatieaseman teekaupan suuresta valikoimasta matkallaan junaan. Kaupasta sai myös laadukasta irtoteetä kotiin vietäväksi, sekä teetarvikkeita. Suomeen muutettuaan Anu ja Diego huomasivat, ettei samanlaista palvelua ollut täällä saatavilla, ja idea TakeT:stä oli syntynyt.

Keski-Suomi kutsuu

Suomessa Anu ja Diego viettivät pari ensimmäistä vuotta Helsingissä vilkkaasta kaupunkilaiselämästä nauttien. Teekaupan perustamista suunnitellessaan mieleen kuitenkin juolahti, että teekauppa voisi sijaita lähempänä Saarijärven Kalmarissa sijaitsevaa rakasta kesämökkiä. Anulle Jyväskylä oli asuinpaikkana ennestään tuttu lapsuuden kouluajoilta. Niinpä kaupan avaaminen Keski-Suomen yliopistokaupunkiin alkoi tuntua hyvältä idealta. Monen sattuman summana löytyi myös täydellinen liiketila Jyväskylän yläkaupungilta, Kauppakatu 27:stä.

Tämä toimii!

TakeT sai Jyväskylässä erinomaisen vastaanoton, ja kauppa kävi vilkkaasti aina ensimmäisestä päivästä lähtien. Seuraavaksi matka vei Helsingin Kallioon, josta matka jatkui nettikaupan kautta uuteen Triplaan Pasilaan syksyllä 2019. Jyväskylän ja Helsingin kanssa kivan kolmion muodostaa Tampere, jossa avajaisia juhlittiin Ratinan uudessa keskuksessa huhtikuussa 2018.  Tampereella on vastaanotto ollut huikeaa, ja kuka tietää mihin tämä matka vielä TakeT:n johdattaa!

Teen matka jatkuu koko ajan, valikoimaan etsitään uusia teelaatuja, ja reseptejä luodaan omiin sekoituksiin.  Kalmarin kesämökin rooli on vain kasvanut - nyt paras TakeT:n inspiraation lähde ja maailman paras paikka maistella uusia teelaatuja.

Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden Dreams and Inspiration -kurssille tehty video

Myymälät Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä

TakeT teekaupan löydät Jyväskylän keskustasta, Pasila Triplasta ja Tampereen Ratinasta!

Seuraa meitä:

TakeT Helsinki Tripla Facebook ja Instagram

TakeT Jyväskylä Facebook ja Instagram

TaketT Tampere Facebook ja Instgram

– pysyt kärryillä tarjouksista, aukioloajoista ja päivän teestä!

TakeT teekaupan missio

”Haluamme tuoda laadukkaat teet kaikkien helposti saataville ja antaa vaihtoehtoja päivittäiselle tauko- ja virkistysjuomalle. Pyrimme puhaltamaan pois teen pölyttyneen maineen ja sen sijaan antamaan sille raikkaat dynaamiset kasvot.

Lisäksi haluamme tuoda laajan teevalikoimamme interaktiivisesti esille niin teen juontia aloitteleville, kuin laadukkaisiin Connoisseur teelaatuihin hurahtaneille ja kaikille siltä väliltä. Tärkeintä on aina hyvälaatuinen ja hyvänmakuinen tee.”