Shincha ja Darjeeling lentoteet ovat saapuneet! Nyt saatavilla sekä Lizahill DJ4 sekä Risheehat DJ6, molemmat luomua!

Toimitusehdot

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tuotteen toimitustavan mukaan.

Alle 250g painoiset tilaukset toimitamme Postin kirjeenä joka mahtuu vastaanottajan postilaatikkoon (max 3cm paksut kirjeet).  Hinta 3.50€.  Huomaa että kevyet ja isolehtiset teelaadut (esim. valkoinen tee) eivät mahdu kirjeenä lähetettäviksi.

Kaikki muut tilaukset toimitamme Postipakettina tai Matkahuollon Lähipakettina, molemmat hintaan 5.90€.  Paketit kotiinkuljetettuina 10.90€.

Yli 50€ arvoiset toimitukset toimitamme ilmaiseksi.

Toimitamme myös ulkomaille.


Tilaukset on mahdollista noutaa ilman toimituskuluja TakeT:n myymälöistä Jyväskylässä ja Tampereella. Tilaus on noudettavissa omalla nimellä tai tilausnumerolla, joka lähetetään annettuun sähköpostiosoitteeseen hyväksytyn tilauksen yhteydessä.

  Toimitusaika

  Arvioitu toimitusaika 2-5 arkipäivää. Poikkeustilanteissa otamme asiakkaaseen yhteyttä ja sovimme tilauksen toimittamisesta.

   Vaihto- ja palautusehdot

   Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus palauttaa tilauksen tuotteet tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

   Vahingoittunut tuote

   Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä kuvat ja lisätiedot tilauksestasi meille osoitteeseen info@take-t.fi. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus.

   Kaikissa mahdollisissa kysymyksissä otathan meihin yhteyttä joko sähköpostilla info@take-t.fi tai puhelimella 040 358 1484.