Kaikki tuotteet -10 % ja ilmainen postitus yli 50 € tilauksiin! Lahjakorteissa alennus tulee tuotteita tilatessa.

Myymälöiden palvelut

TakeT palvelee intohimolla aloittelevia sekä kokeneempia teen ystäviä. Valikoimasta löydät yli 280 teetä, joista voit kaupoissa valita take away -kupillisen mukaasi tai ostaa irtoteetä pussissa kotiin nautittavaksi. On mustaa, vihreää, harvinaista keltaista, valkoista, tummaa, oolongia, maustettuina ja ihan itsenään, sekä yrttiä, hedelmää, vihannesta – myös tulsia. Tule tutustumaan! Ja mitä ei löydy, sitä tilataan.

Take away tee

Voit valita minkä tahansa teen mukaan heti juotavaksi koko valikoimasta.

Meiltä saat myös jääteetä, kahta valmiina, ja minkä vaan meidän ainutlaatuisella Shaken'not'stirred menetelmällä valmistettuna.

Saat myös herkullista chai- ja matchalattea, molempia joko kuumana tai kylmänä.

Wash’n’Go

Kun ostat meiltä keraamisen teekupin silikonikannella, saat siihen Wash’n’Go palvelun veloituksetta. Täten voit tulla likaisen kupin kanssa kaupalle ostamaan take away teetä, ja saat teesi samanlaisessa pestyssä kupissa. Helppoa ja ekologista!

Irtotee tuoksubaarissa

Tuoksubaarissamme pääset tuoksuttelemaan kaikkien eri teelaatujemme lumoavia tuoksuja ja valitsemaan täydellisesti omia aistejasi hivelevän teen. Myymme irtoteetä kotiin vietäväksi 50 ja 100 gramman pusseissa.

Käsin täytetyt teepussit

Laatuteetä miellyttävästi valmiissa pusseissa! Valikoi mieleisesi tee/teet, me pussitamme teen suoraan kertakäyttöisiin, reilun kokoisiin teespusseihin.

Erikoissokerit sokeribaarissa

TakeT:n valikoimiin kuuluu teen ja teetarvikkeiden lisäksi laaja valikoima erikoissokereita. Sokeribaaristamme voit ripotella take away teehesi vaikka appelsiinisokeria teetäsi maustamaan, tai ostaa haluamaasi sokeria kotiin.

Ennakkotilaus

Voit tilata teet noudettavaksi myymälästä nettikaupasta, tai lähettää meille viestiä niin pakkaamme valmiiksi.